20 Maanden getrouwd!

De twintigste en tegelijk laatste foto in deze categorie. Na 612 dagen is de huwelijksreis voorbij en keren we terug naar Nederland. Onze maandelijkse uitdossing met sluier en strik was zowel voor ons als omstanders vaak erg vermakelijk. We sluiten de serie af in New York, waar de sneeuw op Times Square in grote vlokken naar beneden dwarrelde, een sprookjesachtige afsluiting van een reis die niet bij een sprookje is gebleven!

15 maanden getrouwd

Het grootste gedeelte van de vijftiende maand van wat nog steeds onze huwelijksreis is brachten we door in Argentinië. We maakten echter een uitstapje van acht dagen naar Chili, naar het Torres del Paine natuurpark. Vier nachten kampeerden we in de natuur. De foto is gemaakt bij de naamgever van het park, de ‘Torres’, oftewel torens.

We hebben Katoen!

Alweer een jaar geleden dat we een prachtige dag beleefden aan de rand van Amsterdam. En hoeveel kan er zijn veranderd in een jaar tijd. Hadden we toen nog een georganiseerd leven, leven we nu van dag tot dag en beleven we aan de lopende band nieuwe avonturen en uitdagingen. Hoezeer we ons leven in Amsterdam ook waardeerden, er gaat toch niks boven de vrijheid van een lege agenda en de wereld aan onze voeten.

De foto is genomen in Stanley Park te Vancouver.